• Het Voert 3E, Grootebroek
  • info@strijbisadvocatuur.nl
  • +31 (0)228 - 51 66 11

Home

BELANGRIJK! COVID-19 (CORONAVIRUS)

Strijbis Advocatuur & Mediation neemt de voorschrften van het RIVM zorgvuldig in acht. Dit brengt met zich mee dat het kantoor voor fysieke besprekingen van een dossier tot nadere orde is gesloten. De dienstverlening gaat echter wel onverkort door. Gesprekken die normaliter op kantoor zouden plaatsvinden, vinden nu middels videobellen plaats. Ook mediationgesprekken kunnen op deze manier doorgang vinden.

Het kantoor is telefonisch (0228-516611) en per e-mail (info@strijbisadvocatuur.nl) bereikbaar. 

WELKOM

Welkom op de website van Strijbis Advocatuur & Mediation. Strijbis Advocatuur & Mediation richt zich volledig op het familierecht.

Het familierecht is een rechtsgebied waarbij naast juridische conflicten, ook emoties en zakelijke belangen vaak een rol spelen. Ons kantoor heeft oog voor die verschillende aspecten. Door een betrokken en persoonlijke aanpak met specialistische kennis van het familierecht staat ons kantoor haar cliënten bij. Strijbis Advocatuur & Mediation begeleidt het totale echtscheidingsproces van ondernemers en particulieren.

Er zijn legio situaties denkbaar waarbij behoefte is aan specialistische kennis en deskundigheid. Denk daarbij onder andere aan het verbreken van een affectieve relatie zoals de beëindiging van een samenwoning of een echtscheiding, het laten vaststellen of wijzigen van kinderalimentatie en partneralimentatie, het beëindigen van een man/vrouw vennootschap onder firma en het willen erkennen van een kind. Specifieke kennis is ook vereist bij de complexe problematiek rondom bijvoorbeeld de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden met verrekenbedingen en gezagskwesties.