• Het Voert 3E, Grootebroek
  • info@strijbisadvocatuur.nl
  • +31 (0)228 - 51 66 11

Uw advocaat

Monique Strijbis - van der Raaij is sinds 2007 advocaat. Zij heeft tien jaar lang bij één van de grotere advocatenkantoren in Nederland gewerkt. In maart 2017 heeft Monique Strijbis – van der Raaij het kantoor Strijbis Advocatuur & Mediation opgericht.

Monique Strijbis – van der Raaij is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is lid van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en als MfN-registermediator ingeschreven in het MfN-register, voorheen NMI-register (Mediators Federatie Nederland). Monique Strijbis - van der Raaij staat als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Monarch Tower, Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag, tel. 070 – 335 35 35, info@advocatenorde.nl.

Voor een respectvolle echtscheiding bent u bij Monique Strijbis - van der Raaij aan het juiste adres. Uit elkaar, met respect voor elkaar! Zij begeleidt het totale echtscheidingsproces en is vertrouwd met de bijzondere positie van ondernemers.

Persoonlijk

Monique Strijbis – van der Raaij is een perfectionist. Cliënten vinden haar benaderbaar en duidelijk. Zeker in scheidingssituaties is het voor cliënten prettig als hun advocaat ze de weg kan wijzen. Monique Strijbis – van der Raaij kan dat als geen ander.

In haar vrije tijd doet zij aan intensieve sporttrainingen (bootcamp, crossfit en hardlopen).